SELSKAB & FEST

I HJØRRING

Hold jeres næste fest, selskab, bryllup, fødselsdag, barnedåb konference, turnering, sammenkomst, konfirmation m.m. i Hjørring by i Hjørring Golfcafé

Når I vælger Hjørring Golfcafé som jeres foretrukne café i Hjørring, kan I se frem til en unik oplevelse. Vi er dedikerede til at levere fremragende service & skabe den perfekte atmosfære til alle vores gæster. Vores beliggenhed midt i naturen giver jer mulighed for at nyde jeres måltider i smukke omgivelser & vores udvalg af lækker selskabs- & festmad vil helt sikkert imponere jeres smagsløg. Uanset om I er på udkig efter et sted til en festlig begivenhed eller bare ønsker en afslappet middag med venner og familie, er Hjørring Golfcafé det rigtige valg for jer

MENUFORSLAG TIL SELSKAB I HUSET I HJØRRING

Hos Hjørring Golfcafé har vi altid vores sæsonanretning og buffet, som du også kan bestille til selskab i huset. Herudover har vi en brunchmenu, der ofte bestilles til vores formiddagsselskaber i huset. Dette er vores faste menuer til fest og selskab i Hjørring, men I er altid velkommen til at henvende jer med egne ønsker og så sammensætter vi den menu I ønsker til jeres fest eller selskab i Hjørring by.

SÆSONANRETNING

Nyd vores sæsonanretning, der består af 8 kolde retter, der er lavet af årstidens råvarer. Vores sæsonanretning kan både bestilles til 1 kuvert pr. person til 195,- Eller til 215,- pr. person som buffet med opfyldning.

SÆSONBUFFET

Vores sæsonbuffet består af både kolde og varme retter, der er lavet af årstidens råvarer. Vores sæsonbuffet er perfekt til aftenselskabet, men kan selvfølgelig også nydes til frokostselskabet. Vores sæsonbuffet kan bestilles  til 335,-  pr. person som buffet med opfyldning.

Vil du gerne se menuen for vores sæsonanretning eller buffet så følg linket her

BRUNCHMENU

- Varmrøget laks med avocado & sesam.

- Lun leverpostej med stegte svampe

- Røræg med bacon & pølser

- Baked beans

- Hønsesalat med cornichon & purløg

- 2 slags pålæg med garniture

- Oste med sprødt & sødt

- Frugt/nødder & yoghurt

- Chokoladekage med peanuts & karamel

- Serveres med hvidt brød & croissant


Vores brunchmenu kan bestilles  til 235,-  pr. person som buffet med opfyldning.

Der kan tilkøbes kaffe & the ad libitum under maden til 25,- pr. person. Samt juice ad libitum under maden til 35,- pr. person.

Selskab og fest i hjørring

Selskab i Hjørring By

Ønsker I at afholde selskab eller fest i Hjørring by, så har vi tre lokaler, som I kan anvende til dette både i & udenfor Hjørring Golfcafés åbningstider. Sammen finder vi den rigtige menu & vin, så dagen bliver præcis som I ønsker den til jeres selskab i huset.


Kontakt os nu & hør nærmere under fanen Kontakt

Selskab og fest i hjørring barnedåb
Selskab og fest i hjørring, barnedåb

Reception, konferrence, møde, turnering.

Hjørring Golfcafé kan danne rammen om lige det I ønsker at afholde, STORT som småt.


Kontakt os nu & hør nærmere under fanen Kontakt

Nyd vores skønne omgivelser

Hos Hjørring Golfcafé har vi virkelig skønne omgivelser, som I kan nyde både indefra & udefra, når I afholder jeres næste selskab, fest, komsammen hos os i Hjørring by