Nytårsmenu i Hjørring


Vores nytårsanretning der afhentes eller leveres i Hjørring er ikke bare et måltid, det er et kunstværk af smag, der vil bidrage til at skabe uforglemmelige minder og give en strålende afslutning på år 2023.


Nytårsmenu 2023

- Vi har i år lavet en nytårsanretning, der består af 7 kolde retter til 199,-

Retterne kan både spises som de er, sammen med brødet der medfølger, eller anvendes som snacks.

De kolde retter anrettes i "tapas"bakker, hvori vi anretter 1 til 2 kuverter, alt efter det antal der er bestilt. 

Vi har herudover lavet 2 varme retter, der hver især kan tilkøbes for 150,- stk.

Vores nytårsanretning består af følgende:


- Blinis med røget jomfruhummer, creme fraiche & purløg

- Rejesalat af håndpillede rejer med æbler & dild

- Lufttørret skinke med trøffelmayonnaise & grillede borettane løg

- Varmrøget laks med tomater, citrus & piment

- Rosastegt okse med Estragoncreme & syltede rødløg

- Europæiske oste med oliven, dadler & knækbrød

- Petit Fours - Vandbakkelse med champagnemousse, Fransk nougat & Chokolade med karamel & peanuts

- Brød


199,- kuverten bestilles fra 1 stk.

Vores 2 varme retter er følgende:


Hovedret 1

Stegt torsk med lardo, rodfrugter, blåmuslinger, rogn & persille - Serveres med kartoffelfondant

 

Hovedret 2

Bøf af oksefilet (150g) med skalotteløg, stegte gulerødder, jordskokker, røget marv & Bordelaise - Servers med kartoffelfondant


150,- kuverten bestilles fra 1 stk. som varm ret til vores nytårsanretning

 
 
 
 
 
 

Jeres nytårsmenu er bestilt, når I har modtaget bekræftelse på mail. Hvis I ikke hører noget, så kontakt os gerne, så vi er sikre på, at vi har modtaget den.

Hvad der virkelig skiller vores nytårsmenu ud i år, udover den fantastiske mad, er:

  • Hvis I går efter både anretning og varm ret, så bruger I kun 15 minutter i køkkenet. Resten af tiden kan I bruge på at fejre det forgangne år sammen med dem, I holder af.

  • Vælger I kun anretningen, så er det så simpelt som at sætte brødet i ovnen, tage det ud igen og løfte låget på anretningen. Nemmere bliver det ikke!

HVORFOR TORSK?

Nytåret er en tid til at reflektere over fortiden og se fremad mod nye begyndelser. Og hvad kunne være en bedre måde at starte det nye år end med en tradition, der symboliserer renhed, lykke og velstand?

Torsken, en ældgammel skik i vores danske kultur, repræsenterer alt dette og mere til. Den delikate, hvide fisk, der er sprængfyldt med symbolik, er ikke bare en del af vores kulinariske arv, men også en portør af håb og optimisme.

Forestil dig at samle venner og familie omkring et festligt bord, hvor du serverer den møre og smagfulde torsk, der ikke kun giver en god start på det nye år, men også forbindelser til vores traditioner og kultur.

HVORFOR OKSE?

Nytårsaften fortjener det bedste, når det kommer til smag og oplevelse. Så hvorfor ikke afslutte året med en lækker, gastronomisk rejse. 

Forestil dig at du nyder en mør 150 gram bøf af oksefilet, du har tilberedt perfekt og serverer med et mix af skalotteløg, stegte gulerødder, jordskokker, røget marv og Bordelaise sauce, der fortryller smagsløgene.

Kombinationen af det møre kød, grøntsagerne, den lækre saice og kartoffelfondant er så dejlig en madoplevelse, at den vil løfte enhver nytårsfejring til nye højder. Denne servering er en hyldest til det nye år - et festmåltid der ikke blot tilfredsstiller, men fortryller sanserne.

Nytårsmenu  2023 fra Hjørring Golfcafé
Nytårsmenu 2023 fra Hjørring Golfcafé
Nytårsmenu 2023 fra Hjørring Golfcafé

ER DU ÆLDRE, GANGBESVÆRET ELLER PÅ ANDEN MÅDE BESVÆRET AF AT AFHENTE NYTÅRSMENUER D. 31. DECEMBER, SÅ LEVERER VI GERNE MELLEM KL. 13 & 15. KONTAKT OS OG HØR NÆRMERE